Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Symphoral 10 mg x 10 cpr.

GEDEON RICHTER

108668001

Produs nou

LORATADINUM
Compoziție
Substanta activa este loratadina
    Celelalte componente sunt lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru
Administrare
Adulti si copii cu varsta de 12 ani si peste: luati un comprimat SYMPHORAL 10 mg o data pe zi, cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 – 12 ani si greutate peste 30 kg: un comprimat SYMPHORAL 10 mg, o data pe zi, cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 – 12 ani si greutate sub 30 kg: o jumatate de comprimat SYMPHORAL 10 mg, o data pe zi, cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente.

La copii cu varsta intre 2 – 6 ani se recomanda alte forme farmaceutice adecvate varstei (de exemplu, sirop).

SYMPHORAL 10 mg nu este recomandat copiilor sub 2 ani.

Pacienti cu afectiuni hepatice severe:

Pentru adulti si copii cu varsta cuprinsa intre 6 – 12 ani si greutate mai mare de 30 kg: un comprimat o data la doua zile, cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente

Pentru copii cu cu varsta cuprinsa intre 6 – 12 ani si greutate sub 30 kg : o jumatate de comprimat o data la doua zile, cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente.

Pacientii varstnici sau la cei cu afectarea functiei renale nu necesita reducerea dozei.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Symphoral 10 mg x 10 cpr.

Symphoral 10 mg x 10 cpr.

LORATADINUM

Produse asemănătoare

Derulati