Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Nestle Nan Fara Lactoza x 400 g

Nestle Nan Fara Lactoza x 400 g

NESTLE

101023951

Produs nou

Compoziție
Sirop de porumb
Oleina de palmier
Cazeinat de potasiu
Ulei de cocos
Ulei de porumb
Ulei de rapita slab elucic
Vitamine
Taurina
Sulfat de feros
Sulfat de zinc
Sulfat de cupru
Fosfat de potasiu
Citrat de calciu
Lecitina din soia
Clorura de sodiu
Clorura de magneziu
Nucleotide (AMP, UMP, CPM, GMP)
Clorura de potasiu
L-carnitina
Iodura de potasiu
Administrare
Apa nefiarta, biberoanele nefierte sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului dvs. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecta pot avea efecte adverse pentru sanatatea sugarului dvs. Curatati zona unde urmeaza sa preparati biberonul. Spalati-va pe maini inainte de preparare. Spalati bine sticla, tetina si capacul (in apa fierbinte). Fierbetile timp de 5 minute. Lasatile acoperite pana la folosire. Fierbeti apa potabila timp de 5 minute, lasatio apoi sa se raceasca (~40?C). Turnati cantitatea exacta de apa calduta (40?C) in biberonul fiert. Adaugati numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului (consultati modul de administrare). Agitati biberonul pana la dizolvarea completa a pudrei. Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastratio intrun loc racoros si uscat, fara sa o depozitati in frigider sau congelator. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Nestle Nan Fara Lactoza x 400 g

Nestle Nan Fara Lactoza x 400 g

Derulati