Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Nestle Nan Ha 1

Nestle Nan Ha 1

NESTLE

101046638

Produs nou

Compoziție
Proteine din zer (din lapte) hidrolizare enzimatic, lactoza, maldodextrina, unei Canola, ulei de cocos, corectori de aciditate, ulei de floarea soarelui, citrat de sodiu, citrat de calciu, clorura de calciu, clorura de magnesiu, ulei de peste, clorura de sodiu, vitamina C, bitartat de colina, taurina, nucleotide, sulfat de zinc, itamina E, pantotenat de calciu, vitamina A, sulfat de cupru, vitamina B6, B2, B1, D3, acid folic, iodura de potasiu, vitamina K1, biotina, selenat de sodiu si vitamina B12.
Administrare
Adaugati numarul exact de masuri rase. Inchideti canita si agitati bine pana cand pudra s-a dizolvat complet. Dupa utilizare, asezati masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.
Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastrati-o intr un loc racoros si uscat. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani
 de la deschiderea cutiei.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Nestle Nan Ha 1

Nestle Nan Ha 1

Derulati