Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Topfer Cereale Gris De Grau Cu Lapte 6 Luni x 1 buc.

Topfer Cereale Gris De Grau Cu Lapte 6 Luni x 1 buc.

TOPFER

100014141

Produs nou

Compoziție
35,5% lapte formula de continuare (lapte degresat, praf de zer dulce partial demineralizat, uleiuri vegetale, maltodextrin, amidon, lapte praf degresat, clorura de calciu, fosfat de calciu, vitamina C, vitamina E, Fier III-pirofosfat, sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, selenit de natriu, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, iodat de kaliu, acid folic, vitamina K, vitamina D), 32% gris din grau dur, praf de zer dulce partial demineralizat, lapte praf degresat, glucoza, maltodextrin, carbonat de calciu, culturi bifidobacterii (B.Breve, B.Bifidum, B.Infantis, B.Longum), vitamina B1, vitamina A, vitamina D).
Indicații
Mod de preparare:
150 ml+55g (cca.7 linguri)de Cereale Topfer Organic Gris de Grau cu Lapte. Se fierbe cantitatea de apa si se raceste pana la temperatura de aprox. 50 de grade Celsius.

Se toarna intr-un bol pentru cereale, se adauga 7 linguri de Cereale Topfer Organic Gris de Grau cu Lapte. Se lasa aprox 1 minut pana ajunge la consistenta dorita.

Cereale Topfer Organic Gris de Grau cu Lapte sunt produse cu lapte si cereale provenite din agricultura organica. Sunt satioase si usor digerabile pentru sugarii de peste 6 luni, in cadrul unei alimentatii diversificate.

Caracteristici:
Contin gluten
Fara adaos de arome, coloranti si conservanti
Contin culturi probiotice

Culturi probiotice produce si echilibreaza flora intestinala,stimuland sistemul imunitar. In plus culturile probiotice inhiba dezvoltarea germenilor patogeni.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Topfer Cereale Gris De Grau Cu Lapte 6 Luni x 1 buc.

Topfer Cereale Gris De Grau Cu Lapte 6 Luni x 1 buc.

Derulati