Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Urinal Akut x 10 tb.

W-Urinal Akut x 10 tb.

WALMARK

101001562

Produs nou

Compoziție
NutriCran (concentrat uscat din suc de merisor Vaccinium macrocarpon).
Merisorul reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu efecte pozitive asupra sanatatii umane.

Substantele active continute in sucul de merisor ajuta la scaderea aderentei bacteriilor de peretii uretrei si ai vezicii urinare (in special Escherichia coli, responsabila de peste 85% din totalul infectiilor urinare).
Administrare
Ca supliment alimentar, cate doua tablete pe zi, luate cu o cantitate suficienta de lichid.

Doza zilnica de Urinal Akut ofera un aport garantat de proantocianidoli, substante cu eficacitate dovedita stiintific care, in aceasta concentratie standardizata, previn aderarea bacteriilor de peretii uretrei si ai vezicii urinare, in special a Escherichia coli.

Urinal poate fi administrat in asociere cu tratamentele antibiotice, iar administrarea sa regulata scade riscul unor eventuale recidive ale inflamatiilor tractului urinar.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

W-Urinal Akut x 10 tb.

W-Urinal Akut x 10 tb.

Produse asemănătoare

Derulati