Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Canesten Gyn 200 mg x 3 cpr. vag

BAYER SCHERING

101001774

Produs nou

CLOTRIMAZOLUM

Compoziție
1 comprimat vaginal contine 0,2 g clotrimazol. Alti ingredienti: pentahidrat de calciu lactat, poli(1-vinil-2-pirolidon), bioxid de siliciu foarte dispersat, lactoza 1 H2O, stearat de magneziu, amidon de porumb, metilhidroxipropilceluloza, celuloza, celuloza microcristalina, acid lactic.
Contraindicații
In cazul sensibilitatii la clotrimazol, in primele trei luni de sarcina, in cazul unei infectii repetate de mai mult de 4 ori in 12 luni.
Este contraindicat sub 18 ani.
Administrare
1 comprimat vaginal pe zi, timp de 3 zile.
A nu se aplica n perioada menstruala, tratamentul trebuind a fi incheiat inainte de inceperea menstruatiei. Dupa primele 3 luni de sarcina se poate administra, dar fara a folosi aplicatorul. Gyno Canesten 3 poate reduce eficacitatea si siguranta unor produse din latex, precum prezervativele si diafragmele. Eficacitatea spermicidelor vaginale poate fi redusa, dar efectul este temporar si dureaza numai in timpul tratamentului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Canesten Gyn 200 mg x 3 cpr. vag

Canesten Gyn 200 mg x 3 cpr. vag

CLOTRIMAZOLUM

Produse asemănătoare

Derulati