Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Prostamol Uno 320 mg x 60 cps.

Prostamol Uno 320 mg x 60 cps.

BERLIN CHEMIE

110008061

Produs nou

Compoziție
Substanta activa este extract moale etanolic din Serenoa repens 9-11:1
Celelalte componente sunt gelatina succiniiat, glicerol, apa purificata, oxid negru de fer (E172), dioxid de titan (E171),Cochinealred A 80% (E124)
Administrare
Doza recomandata este de o capsula moale Prostamol uno pe zi administrata la aceeasi ora, dupa masa, cu suficient lichid.

Durata administrarii depinde de natura, gravitatea si evolutia bolii si nu este limitata in timp. inghitirea capsulei zilnic, la aceeasi ora, este importanta pentru desfasurarea corespunzatoare a tratamentului. Ameliorarea simptomelor poate fi observata dupa aproximativ patru saptamani.
Prostamol uno poate fi utilizat chiar timp de mai multi ani.
Se recomanda consult medical in cazul in care nu se constata ameliorarea simptomelor sau, din contra, se constata agravarea lor.
Cit timp trebuie administrat Prostamol uno?

HBP este o boala de lunga durata. De aceea, Prostamol uno, ca si alte medicamente, trebuie utilizat pentru o perioada lunga de timp. Cu cat utilizati mai mult timp Prostamol uno, simptomele se vor ameliora. Daca simptomele persista sau se agraveaza,va rugam sa informati medicul dumneavostra.
Chiar daca simptomele s-au ameliorat, trebuie sa continuati sa utilizati medicamentul.
Nu exista nici un risc in cazul utilizarii medicamentului timp de mai multi ani.
Prostamol uno intarzie procesul de imbatranire a prostatei.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Prostamol Uno 320 mg x 60 cps.

Prostamol Uno 320 mg x 60 cps.

Produse asemănătoare

Derulati