Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Mastodynon x 60cpr.

Mastodynon x 60cpr.

BIONORICA

100048277

Produs nou

COMBINATII

Compoziție
Substantele active sunt: Vitex agnus castus, Caulophyllum thalictroides, Cyclamen purpurascens, Strychnos ignatii, Iris versicolor, Lilium tigrinum. Un comprimat contine: Vitex agnus castus a˜ 162 mg, Caulophyllum thalictroides D4 81 mg, Cyclamen purpurascens D4 81 mg, Strychnos ignatii D6 81 mg, Iris versicolor D2 162 mg, Lilium tigrinum D3 81 mg.
Celelalte componente sunt:lactoza monohidrat, amidon de cartof, stearat de magneziu.
Administrare
Luati intotdeauna Mastodynon exact asa cum este prezentat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Daca nu este prescris altfel de catre medic, doza uzuala este de un comprimat Mastodynon de 2 ori pe zi (un comprimat dimineata si unul seara). Comprimatele se inghit cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu un pahar cu apa).
Mastodynon trebuie luat cel putin 3 luni, inclusiv pe perioada menstruatiei. In general, ameliorarea simptomelor apare dupa 6 saptamani. Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra daca simptomele vi se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 6 a€“ 8 saptamani de tratament.
Daca simptomele revin dupa intreruperea administrarii medicamentului Mastodynon, tratamentul poate fi continuat, dupa un consult medical. Poate fi necesar un tratament de lunga durata.
Deoarece nu exista date adecvate privind utilizarea acestui medicament la copii cu varsta sub 12 ani, Mastodynon nu trebuie administrat la aceasta grupa de varsta.
Daca ati utilizat mai mult Mastodynon decat trebuie
Daca ati luat in mod accidental mai multe comprimate Mastodynon decat trebuie, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti la departamentul de urgenta al celui mai apropiat spital.
Daca ati luat in mod accidental mai multe comprimate Mastodynon decat ar trebui si aveti intoleranta la lactoza, pot sa apara tulburari gastro-intestinale sau efect laxativ. In acest caz, intrerupeti utilizarea Mastodynon si adresati-va medicului dumneavoastra.
Daca ati uitat sa utilizati Mastodynon
Nu luati o doza dubla pentru a compensa comprimatul uitat.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Prezentare
Cutie x 60 cpr.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Mastodynon x 60cpr.

Mastodynon x 60cpr.

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati