Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Essentiale Forte N x 30 cps.

Essentiale Forte N x 30 cps.

SANOFI - AVENTIS

o62422001

Produs nou

Compoziție
O capsula contine fosfolipide extrase din seminte de soia, continand 76% (3-sn-fosfatidil) colina (extractant: etanol 96% (V/V)) 300 mg, si excipienti ulei de soia rafinat, grasime solida Witepsol W 35 si grasime solida Witepsol W 55, etanol, ulei de ricin hidrogenat, etilvanilina, 4-metoxiacetofenona, gelatina, dioxid de titan (E 171), oxid negru de fer (E 127), oxid galben de fer si oxid rosu de fer (E 172).
Contraindicații
Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
Administrare
Nitial, se vor administra cate 2 capsule (600 mg fosfolipide) de 3 ori pe zi. Doza maxima este de 6 capsule (1800 mg fosfolipide ) pe zi. Ulterior, doza poate fi redusa
 la cate 1 capsula (300 mg fosfolipide ) de 3 ori pe zi (tratament de intretinere).
Capsulele se vor inghiti intregi, in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid. Poate fi necesar ca tratamentul sa fie administrat o perioada mai lunga de timp. Se vor urma cu strictete instructiunile medicului.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Essentiale Forte N x 30 cps.

Essentiale Forte N x 30 cps.

Produse asemănătoare

Derulati