Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Mezym Forte.25000 x 20 cpr. film. gastr.

BERLIN CHEMIE

143756001

Produs nou

PANCREATINUM
Compoziție
Pancreatina(pulbere de pancreas de porc) 125 mg cu o activitate minima: lipolitica 10000 U, amilolitica 7500 U si proteolitica 375 U si excipienti: nucleu lactoza monohridat, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, crospovidona, stearat de magneziu; film gastrorezistent hipromeloza, copolimer acid metacrilic: etilacrilat, trietilcitrat, dioxid de titan (E171), talc, simeticona emulsie, macrogol 6000, carmeloza sodica, polisorbat 80, azorubina lac (E 122).
Administrare
In general, doza recomandata este de 1-2 comprimate filmate Mezym forte 10000 de 3 ori pe zi, administrate in timpul meselor. In functie de natura alimentelor ingerate, precum si de gradul cunoscut sau estimat al severitatii tulburarilor digestive, doza necesara poate fi mai mare.
Mai ales in cazul pacientilor care sufera de fibroza chistica, doza nu trebuie sa depaseasca cantitatea de enzime necesara pentru digestia lipidelor, in functie de cantitatea si tipul de alimente ingerate. Cresterea dozei se face numai sub supravegherea medicului si depinde de simptomatologie (ex: steatoree si dureri abdominale).

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Mezym Forte.25000 x 20 cpr. film. gastr.

Mezym Forte.25000 x 20 cpr. film. gastr.

PANCREATINUM

Produse asemănătoare

Derulati