Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Zdrovit Sanohepatic x 30 cps.

ZDROVIT

100021664

Produs nou

Compoziție
Vitamina B6 joaca un rol important in transformarea glicogenului din ficat in glucoza, fiind implicate in furnizarea de energie organismului, ca si vitamina B1.

Vitamina B2 este importanta pentru actiunea enzimatica in metabolizarea carbohidratilor cu eliberare de energie. Ea creste rezistenta organismului a imbolnaviri si incetineste schimbarile datorate varstei.

Vitamina PP favorizeaza cresterea nivelului de cholesterol HDL si scaderea fractiunii LDL. Scade productia de colesterol a ficatului si protejeaza astfel vasele sanguine impotriva arterosclerozei.

Extractul de frunze de Anghinare mareste secretia biliara si diureza, regleaza procesul de formare a colesterolului, stimuleaza regenerarea celulelor hepatice si reduce nivelul glicemiei.

Extractul de Chimen este un stimulent al secretiilor gastrice, antiinflamator intestinal, diuretic, antiseptic gastric si intestinal si are efect de fluidificare a secretiilor gastrice.

L-ornitina L-aspartatul are efect protector pentru ficat, reduce nivelul ureei din sange.
Indicații
Se foloseste ca adjuvant in tulburari functionale hepatice. Sanohepatic are efect protector asupra ficatului prin stabilizarea functiilor hepatocitelor. Reduce incarcarea ficatului dupa consumul de alimente grele.
Administrare
1 capsula pe zi dupa masa principala.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Zdrovit Sanohepatic x 30 cps.

Zdrovit Sanohepatic x 30 cps.

Produse asemănătoare

Derulati