Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Betadine 200 mg x 14 ov.

Betadine 200 mg x 14 ov.

EGIS

112089001

Produs nou

Compoziție
200 mg de polivinil-pirolidona(PVP-iodine complex)
Contraindicații
Alergie la iod, hipertiroidie, dermatita herpetiforma Duhring, inaintea tratamentului cu iod radioactiv. Se va evita administrarea dupa a treia luna de sarcina si in perioada alaptarii, eventual doar in urma aprecierii individuale si sub supraveghere medicala
Administrare
Este destinat pentru administrare intravaginala.
adulti: in infectii usoare se recomanda administrarea unui ovul Betadine o data pe zi, timp de 7 zile si prelungirea tratamentului cu inca 7 zile in cazul lipsei de raspuns la tratament sau in infectii mai severe.
inaintea administrarii, se recomanda umectarea ovulului si introducerea acestuia intravaginal profund, seara, inainte de culcare.
Se recomanda, de asemenea, utilizarea tampoanelor sanitare in timpul tratamentului.
Este importanta umectarea ovulului cu apa inaintea introducerii in vagin pentru a asigura dizolvarea optima a substantei active si, de asemenea, a preveni iritatia locala la nivelul mucoasei vaginale. Nu trebuie intrerupta utilizarea ovulului si chiar daca apar sangerari menstruale.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Betadine 200 mg x 14 ov.

Betadine 200 mg x 14 ov.

Produse asemănătoare

Derulati