Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Bepanthen Unguent 50 mg /g x 100 g

BAYER SCHERING

101002600

Produs nou

DEXPANTHENOLUM
Compoziție
Unguent 50 mg/g (5%), 30 g, solutie 50 mg/ml (5%) 50 ml.
Excipienti. Unguent : Lanolina (E 913). Solutie: conservanti (0,1 mg domiphen bromide; 0,8 mg metilparaben, E 218; 0,1 mg propil paraben, E 216).
Contraindicații
Produsul Bepanthen nu se va utiliza in cazul pacientilor cu hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa, sau la unul sau mai multi dintre excipienti.
Administrare
Unguent. Tratamentul tuturor tipurilor de leziuni: Se va aplica o data, sau de mai multe ori pe zi, in functie de prescriptia medicului curant.
Protejarea sanilor in timpul alaptarii. Se vor acoperi cu comprese corespunzatoare, dupa fiecare aplicare a unguentului. In tratamentul afectiunilor mucoasei colului uterin: Se va aplica o data sau de mai multe ori pe zi, conform prescriptiei medicului curant.
La sugari: Se va aplica dupa fiecare schimbare a scutecelor. Unguentul este relativ gras (lanolina) si se recomanda in mod special pentru pielea uscata, si ca protectie impotriva umezelii (sani, sugari).

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Bepanthen Unguent 50 mg /g x 100 g

Bepanthen Unguent 50 mg /g x 100 g

DEXPANTHENOLUM

Produse asemănătoare

Derulati