Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Dermazin 1 Crema x 50 g

Dermazin 1 Crema x 50 g

SANDOZ

105705001

Produs nou

COMBINATII
Compoziție
Un gram crema contine sulfadiazina de argint 10 mg si excipienti: alcool cetilic, ulei de arahide hidrogenat, polisorbat 60 (Tween 60), propilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, apa purificata.
Contraindicații
Dermazin 1% crema este contraindicat la:
pacientii cu hipersensibilitate la sulfadiazina de argint, la alte sulfonamide sau la oricare dintre excipientii produsului;
prematuri si nou-nascuti, datorita posibilitatii de aparitie a icterului nuclear (imaturitatea sistemului enzimatic).
Administrare
Acest produs este destinat utilizarii topice.
Un tratament adecvat se instituie dupa evaluarea extinderii si profunzimii ranilor. Dupa ce zona afectata este curatata si debridata, se aplica Dermazin 1% crema in strat de 2-4 mm grosime direct pe rana, sau, de preferat, se aplica initial pe o fasa sterila care este plasata ulterior pe rana.

Crema se poate aplica cu o spatula sterila sau cu manusi de unica folosinta. De obicei, ranile se acopera cu crema doar o data pe zi, inainte de fiecare aplicare a cremei, rana se spala sub jet de solutie antiseptica pentru inlaturarea resturilor de crema si a exsudatului cu aspect de puroi dupa culoare, dar aseptic in realitate, care apare din abundenta dupa aplicarea Dermazin 1% crema. Se poate utiliza si un pansament, dar nu este absolut necesar.

Tuburile de Dermazin 1% crema sunt destinate aplicarii repetate pentru un singur pacient. Aplicarea nu este dureroasa. Nu pateaza hainele si lenjeria de pat.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Dermazin 1 Crema x 50 g

Dermazin 1 Crema x 50 g

COMBINATII

Produse asemănătoare

Derulati