Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
Clafen 1% Gel x 40 g

Clafen 1% Gel x 40 g

ANTIBIOTICE

114116001

Produs nou

Compoziție
Substanta activa este diclofenacul sodic. Un gram gel contine diclofenac sodic 10 mg. -Celelalte componente sunt: etanol 96%, propilenglicol, alcool benzilic, Carbopol, trolamina, apa purificata.
Contraindicații
Daca sunteti alergic (hipersensibil) la diclofenac sodic, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului;
-daca aveti leziuni cutanate, cum sunt: dermatoze umede, eczeme, leziuni infectate, arsuri, plagi; -daca ati avut crize de astm bronsic, urticarie sau rinita alergica la acid acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene; -daca sunteti in ultimele 4 luni de sarcina.
Administrare
Adulti

Clafen se administreaza de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Clafen 1% Gel x 40 g

Clafen 1% Gel x 40 g

Produse asemănătoare

Derulati