Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>

Canespor Crema 10 mg /g x 15 g

BAYER SCHERING

100015379

Produs nou

BIFONAZOLUM

Compoziție
1 g crema contine bifonazol 0,01 g si excipienti: alcool benzilic, alcool cetostearilic, palmitat de cetil, octilduodecanol, polisorbat 60, monostearat de sorbitan, apa purificata.
Contraindicații
Canespor crema nu trebuie utilizat

Daca sunteti hipersensibil (alergic) la substanta activa bifonazol sau orice alt excipient al produsului.
Administrare
Canespor Crema se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Se aplica in strat subtire pe zona afectata si se maseaza.

Pentru obtinerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol crema trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate. Doza uzuala a tratamentului:

    Micozele picioarelor, "picior de atlet" (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis): 3 saptamani.
    Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis): 2-3 saptamani.
    Pitiriazis versicolor, eritrasma: 2 saptamani.
    Candidoza superficiala a pielii: 2-3 saptamani.

Daca starea dumneavoastra se inrautateste sau nu se imbunatateste in aproximativ 1 saptamana, trebuie sa va prezentati la medic.

Va rugam sa consultati medicul sau farmacistul daca aveti impresia ca efectele Canespor crema sunt prea puternice sau prea slabe.

Ce altceva mai puteti face?

Schimbati zilnic toate prosoapele sau articolele de imbracaminte care intra in contact cu zonele afectate. Aceasta masura de precautie va impiedica raspandirea infectiei fungice la alte parti ale corpului dumneavoastra sau la alte persoane.

Mod de administrare

O cantitate mica de crema este in general suficienta pentru a trata o zona de marimea aproximativa a palmei.

Copii

Nu s-au realizat studii aprofundate la copii. Dintr-un studiu clinic, datele raportate nu au indicat ca se pot anticipa reactii adverse severe la copii. Totusi, la sugari, bifonazolul nu trebuie utilizat decat sub supraveghere medicala.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Canespor Crema 10 mg /g x 15 g

Canespor Crema 10 mg /g x 15 g

BIFONAZOLUM

Produse asemănătoare

Derulati